Vrijwilligers

Wij zoeken klusvrijwilligers!

Wij zoeken voor de komende periode (februari-zomer 2018) klusvrijwilligers die ons willen helpen om de verbouwing van de CultuurHoek af te maken. Ben je geïnteresseerd? Vul dan bijgaand formulier (rechts) in of mail naar info@cultuurhoek.nl en we nemen contact met je op. 

 

Type werk

Deskundige klussers coördineren het werk. Je hoeft dus geen professionele klusser te zijn, maar een beetje handig zijn is wel prettig natuurlijk. Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je erin kunt stoppen. Vanwege de planning is minimaal een halve dag per week wel noodzakelijk (behalve specialistische klussen).

Het type werk dat je zou kunnen doen:

  • Timmerwerk (vloeren en wandjes maken)
  • Glaszetten
  • Aanleg cv en sanitair
  • Sjouwers
  • Electra aanleg
  • Tegelzetters
  • Schilders

We houden tussen het werken door regelmatig pauze. Onze ‘keeties’ zorgen voor lekkers of soep. Eens per maand hebben we een gezamenlijke borrel op de tweede vrijdagmiddag van de maand.

Ben je een beetje handig? Heb je wat tijd? Meld je dan bij ons aan via het aanmeldformulier hiernaast of d.m.v. een mailtje aan info@cultuurhoek.nl. Dan bespreken we bij de koffie op de CultuurHoek wat je zou kunnen doen, wanneer etc.

We werken op dit moment op maandag, woensdag (ook ‘s avonds, vrijdag en zaterdag, 

 

Coördinatie kluswerkzaamheden

De coördinatie van het kluswerk wordt uitgevoerd door onze bouwcommissie: Roel Berg, Jan van der Bijl, Aart van der Schalk en Peter Kattevilder (aannemer). Op alle klusdagen zijn er meerdere vrijwilligers aan het klussen. Je klust dus nooit alleen en nooit zonder begeleiding.

 

Cultuurvrijwilligers

 Op termijn (vanaf de lente van 2018) zoeken we ook vrijwilligers die mee willen helpen bij de exploitatie van ons cultuurcentrum. Denk aan koffie zetten, kaartjes verkopen, techniek bedienen in de theaterzaal etc. Als je hierin geinteresseerd bent: stuur dan een mailtje naar info@cultuurhoek.nl.